20 Best Air Fryer Recipes

      9
Welcome to week 9 of Kitchen Classroom 2021, where America’s test Kitchen Kids is sharing a weekly kid-tested and kid-approved recipe, hands-on experiment, or activity paired with a “Learning Moment” that brings learning to lớn life in the kitchen.

Bạn đang xem: 20 Best Air Fryer Recipes


*

We want khổng lồ hear how Kitchen Classroom is working for you và your family và what you’d lượt thích to see in future weeks. Please click this liên kết to complete a short survey about Kitchen Classroom. After completing the survey, you’ll receive a coupon for 10 percent off at the America’s thử nghiệm Kitchen cửa hàng (restrictions apply). 

This week for Kitchen Classroom, turn over weekend breakfast duties to lớn the kids with Kids Cook Breakfast! Easy to make và almost endlessly customizable, omelets are a great breakfast (or breakfast-for-dinner!) for kids to lớn make for the whole family. In our Make It Your Way: Omelets activity, kids can put together different combinations of creative fillings và cook each omelet khổng lồ order. This way, each family thành viên gets an omelet filled with what they lượt thích best. Kids can practice their math skills with combinations & multiplication in this week’s Learning Moment, và the whole family can try their hand at deciphering some breakfast-themed diner lingo while they’re gathered at the table.

Don’t forget to nội dung what your family makes by tagging
testkitchenkids or using #ATKkids on Instagram, or by sending photos lớn kids
nhatroso.com. Visit the America’s demo Kitchen Kids website for more culinary nội dung designed especially for kids, plus all of the Kitchen Classroom content in one easy-to-scan location.

Here’s what’s cooking for the week of March 1st through 7th, 2021.

Xem thêm: How To Make Clear Slime Recipe, Best Clear Slime In The World ! No Borax


*
Make It Your Way Challenge: Omelets

Kids Cook Breakfast: Make It Your Way Omelets


This simple omelet recipe serves as a great base for a variety of fillings, so everyone in the family can get their omelet just the way they like it. To lớn keep the recipe moving smoothly, encourage kids khổng lồ get all of the ingredients for each omelet ready before they start cooking. A nonstick skillet is essential to make an “eggscellent” omelet. Lớn round out breakfast, kids can serve these omelets with toast, fresh fruit, and/or juice.

What You’ll NeedFor each omelet:2 large eggsPinch saltPinch pepper1 tablespoon unsalted butterFillings (see the activity page for some filling ideas)

Learning MomentMath (Combinations): Before they start cooking, have your young chef look in the pantry & fridge for omelet filling options. They can look for different cheeses, veggies, herbs, và meats (see the activity for a menu of specific ideas). Encourage them to think about leftovers they could repurpose, too. Is there taco filling leftover from dinner the other night? Cooked broccoli florets? Is there a half-full jar of sun-dried tomatoes just waiting to lớn get used? Once they’ve considered all their filling options, kids can write out a menu of omelet fillings for family members to lớn choose from.

If they’re feeling creative, have kids name a few omelet options. For example, an omelet loaded with green vegetables & herbs could be the Green Machine. If they’ve got some of their favorite taco toppings on their danh sách of fillings, why not create a Totally Not a Taco Omelet? After making their thực đơn of a la carte filling options & predetermined combinations, kids can take orders from the rest of the family. Kids should keep in mind that their omelets can include up khổng lồ ¼ cup (or 4 tablespoons) total of fillings. Each omelet can use just one filling or a combination of two or more. (Note that herbs pack a lot of flavor, so it’s best to lớn use a tablespoon or less of herbs in each omelet.)

After enjoying their omelet, challenge kids lớn solve a math problem. Have kids imagine that they would lượt thích to make omelets with 2 fillings: 1 cheese plus 1 additional filling. Then, imagine that they have 3 different kinds of cheese for their omelets: shredded cheddar, crumbled feta, và sliced American. Based on the number of non-cheese fillings that were available on their menu, ask kids khổng lồ figure out how many different omelets they could make. They can make a chart like the one below to figure it out. They can showroom their fillings khổng lồ the left-hand column, and their 3 cheese options to lớn the top row:

Shredded CheddarCrumbled FetaSliced American
Green Bell PepperGreen Pepper-CheddarGreen Pepper-FetaGreen Pepper-American
AvocadoAvocado-CheddarAvocado-FetaAvocado-American
CilantroCilantro-CheddarCilantro-FetaCilantro-American
Crumbled Cooked BaconBacon-CheddarBacon-FetaBacon-American
Diced HamHam-CheddarHam-FetaHam-American

In this case, there were 3 cheeses và 5 additional fillings choices, which makes 15 different 2-filling omelet combinations. Giới thiệu with kids that if you multiply the number of cheeses by the number of additional fillings, you can find the answer without making a chart (3 x 5 = 15). How many combinations are possible if they added a fourth cheese option?

Take It FurtherTrivia (General Knowledge):As you enjoy your omelets for breakfast as a family, try out this trivia game! nội dung with kids that when you go khổng lồ a diner (where you might order an omelet!), the servers have special words và phrases they use to tell the cooks what people have ordered. It’s called “diner lingo.” Challenge family members lớn identify the meaning of the diner lingo below. Who will prove they’re ready khổng lồ step behind the griddle as a short-order cook?

1. “Moo juice” a. Butter b. Milk c. Toast

2. “Cluck and grunt” a. Two eggs, sunny side up b. Eggs và bacon c. Eggs

3. “Cowboy with spurs” a. Bottle of ketchup b. Eggs & bacon c. Western omelet with french fries

4. “Burn the British” a. Toast b. Toasted English muffin c. Western omelet with french fries

5. “Nervous pudding” a. Jell-O b. Eggs c. Two eggs, sunny side up

6. “Cow paste” a. Butter b. Toasted English muffin c. Eggs and bacon

7. “Hen fruit” a. Two eggs, sunny side up b. Western omelet with french fries c. Eggs

8. “Fry two, let the sun shine” a. Two eggs, sunny side up b. Jell-O c. Toasted English Muffin

9. “Lighthouse” a. địa chỉ cửa hàng chocolate syrup b. Bottle of ketchup c. Butter

10. “Raft” a. Milk b. Toasted English muffin c. Toast

11. “Throw it in the mud” a. Bottle of ketchup b. địa chỉ chocolate syrup c. Butter

Answer key: 1. B., 2. B., 3. C., 4. B., 5. A., 6. A., 7. C., 8. A., 9. B., 10. C., 11. B.


*

The April edition of the Young Chefs’ Club dives into how ALL of our senses—taste, smell, sight, touch, và hearing—play a role in how we experience the flavor of food. Kids will use their ears as they make Stovetop Popcorn và their noses as they bake Browned Butter Blondies. They’ll experience their sense of touch in a supercool way when eating Spicy Noodles with Pork and Sichuan Peppercorns (the peppercorns are included in your box). They will dive into their sense of taste by trying a miracle berry tablet (also in your box), which makes everything sour taste sweet, temporarily. And they’ll explore the science of sight in a top secret taste test. This box is on sale through March 31st and will arrive on doorsteps in April.